4 Gode Råd – Sådan Rejser Du Med Børn

Har du børn så kender du sikkert til hvor problematisk det kan være at rejse med børn – man ønsker at give dem en masse oplevelser, men på grund af barnets manglende forståelse kan det ødelægge en hel ferie for hele familien.

Derfor har vi fundet vores bedste tips og tricks frem til når du skal ud, og rejse med dine børn. Hvis du følger alle eller i hvertfald nogle af disse tricks – så er vi sikre på at du nok skal få en god ferie. 

Hav alle nødvendigheder lige i nærheden

Noget af det vigtigste når du rejser med et barn, uanset rejseform, er at have alt du skal bruge lige ved hånden. Derfor anbefaler vi at du pakker en taske – enten en pusletaske, eller en rygsæk med alt hvad du skal bruge. Det kan være bleer, vådservietter, skiftetøj og måske lidt legetøj. Alt efter barnets størrelse så kan barnet selv bærer det i en rygsæk. 

Når du pakker tasken med nødvendighederne, så anbefaler vi at du også har et ekstra lag overtøj med i. På den måde er du sikret, hvis dit barn skulle blive våd eller blot begynder at fryse. 

Snacks

Nogle vil måske være overrasket over dette punkt? Men snacks kan være en god ting at have med i sin taske med nødvendigheder. Tit og ofte når ens barn bliver sur og tvær så skyldes det et for lavt blodsukker. Derfor kan det være ideelt med nogle små snacks, som barnet kan få løbende. 

Det kan også være svært for små børn at vente på mad – f.eks. på en flyver, hvor at spisetiderne bliver bestemt af kabinepersonalet kan det være en god ide at have snacks med som dit barn kan have mellem måltiderne. Fordelen ved at købe snacks hjemmefra og have med er også, at du spare en masse penge. 

Sørg for en ordentlig rejseseng til barnet

Noget mange forældre ikke tænker over når de booker et hotelværelser er, at sørger for ordentlige muligheder for at sove til deres barn. Derfor anbefaler vi at du enten selv har en rejseseng med, hvis du rejser med bil til steder uden mulighed for at leje. Eller at du lejer en rejseseng til børn på hotellet, så dit barn kan få sig ordentligt og uforstyrret nattesøvn. 

Et veludhvilet barn er også langt lettere at have med at gøre end et træt og surt barn. 

Undgå stressende rejser

Sidst, men ikke mindst anbefaler vi at tænke over hele planlægningen i jeres rejse. Både på turen til og fra jeres destination, men også på destinationen. En stressende rejse med mange skift mellem transportmidler kan være stressende for et barn. 


Det samme gælder hvis man på destinationen tager på en masse udflugter. Det kan være en god ide at planlægge nogle hviledage ind i mellem, hvor i blot tager en stille dag på hotellet uden for mange aktiviteter, så jeres barn kan falde lidt til ro igen. Overstimuleret børn har tit svært ved at sove om aftenen, hvilket ender ud i et barn der ikke er til at have med at gøre i dagtimerne.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *