Aftenhygge med fodbold og oddset

Efter en lang dag elsker jeg at sætte mig foran tv’et og se en eller anden form for sport, det er jeg nok ikke ene mand om her i Danmark. Generelt set er der jo en stor tendens til at folk de ser rigtig meget sport i tv’et.

Personligt er min yndlings at se i tv’et helt klart fodbold, og her følger jeg gerne både med i de lokale turneringer samt holdturneringerne i udlandet. Jeg har jo en helt stor kærlighed for Liverpool så selvfølgelig ser jeg alle deres kampe når de spiller. 

Få mere ud af dit odds med en bonuskode

Noget af det jeg selv benyttede mig meget af i starten da jeg startede med at oddse var en bonuskode. Mere specifikt benyttede jeg en Bet365 bonuskode, som gav mig noget ekstra for de penge jeg satte ind på min Bet365 konto. 

Det var en god måde for mig at komme i gang på ved, at få lidt mere for mine penge end jeg ellers havde. Typisk vil bonuskoden fordoble din første indbetaling, så du får lidt mere at oddse for. Husk dog at læse op på de regler de har for gennemspilning inden, at du blindt kaster dig ud i det. 

Odds direkte fra mobilen

Jeg benytter mig primært af Bet365 når jeg oddser, og det gør jeg af den grund at de har en fantastisk app til telefonen. Det er fantastisk at jeg ikke skal til at finde computeren frem eller ned i en butik for at kan oddse, men jeg blot kan gøre det mens jeg sidder foran tv’et. 

Det giver også masser af muligheder for at kunne oddse live på kampen mens, at den faktisk er i gang. Det er noget man ellers ikke rigtig har kunne gøre før i tiden, med mindre at man sad nede i kiosken og løbende gik op og lavede kuponer. 

Noget andet som jeg er rigtig glad for ved, at benytte mig af Bet365 er at de har tv-rettigheder på en række forskellige fodboldligaer. Det betyder at du kan sidde og se fodbold eller andre sportsgrene direkte fra din telefon. .

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *