Anmeldelse af måltidskasser fra Simple Feast

Som handyman har jeg til tider nogle skæve arbejdstider, da jo nogen gange bliver nødt til at rykke ud til folk efter de er kommet hjem fra arbejde. Derfor har vi arbejdet meget på at gøre det så let som muligt for os, at kunne lave mad her på det sidst. 

Vi går højt op i at aftensmad skal være utrolig nem, og må ikke tage særlig lang tid at lave. Det inkludere indkøbet af det af de ingredienser, som skal bruges. 

Vi har dog fundet den helt perfekte løsning for os – inden folk begynder at kommentere med at andre løsninger er bedre. Så vil jeg pointere at denne løsning er den bedste for vores familie. Vi besluttede os for at prøve diverse måltidskasser og bruge lidt tid til at finde frem til, hvad vi synes er de bedste måltidskasser på markedet. 

Næsten færdiglavet retter

Det tog en del tid at prøve de forskellige måltidskasser, men vi har nu fundet frem til – hvad der er det bedste for os. Simple Feast. Vi er virkelig blevet overrasket over den høje kvalitet hos Simple Feast. Det er høj kvalitets råvare, som virkelige er lækre.

Det bliver ikke meget nemmere at tilberede mad end det der kommer fra Simple Feast – det er næsten færdigret, man bare meget bedre end dem man f.eks. kender fra supermarkedet. 

En anden fordel ved Simple Feast er at selvom maden er lavet af gode råvare, så er den pakket på en sådan måde at de kan holde sig op imod 3 uger i køleskabet. Det byder at hvis du skulle få planer i løbet af ugen, så kan du uden problemer gemme din mad i en periode til det passer ind at spise det der. Du er ikke fastlagt til at spise i følge et bestemt skema for at maden skal være så frisk som muligt. Det er frisk hele vejen igennem. 

Simple Feast tilbyder dog kun plantebaseret måltidskasser, hvilket vi troede vil være et problem. Det har det dog langt fra, tværtimod! Jeg er begyndt at spise langt mindre kød, hvilket jeg egentligt synes er positivt. Skulle jeg have lyst til at spise kød en dag, så laver jeg det blot ved siden af som tilbehør – men tit ender jeg blot med at spise 100% plantebaseret kost.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *