Brug sommerferien fornuftigt – lær noget nyt

I disse corona tider er mange mennesker blevet begrænset i forhold til, hvad de normalt plejer at lave i deres sommerferie. Derfor kan det være nødvendigt at tænke nyt, og måske prøve nogle ting som man ellers ikke vil gøre.

Nogle mennesker vælger at bruge tiden på at udforske nye steder i Danmark, som de måske altid gerne vil have haft set, men der lige har været nogle andre ting i vejen som var mere interessant. Andre mennesker har besluttet sig for at blive helt hjemme ved dem selv, også i stedet for bruge tiden på f.eks. at lære noget nyt. Det kan være alt fra et nyt sprog, håndværksmæssigt til mere friluft agtige ting. Det er kun fantasien der sætter grænser! Vi har lavet en liste med et par ting som vi mener man kan bruge sommerferien på. 

Lær at skyde med luftpistol og slangebøsse

I stedet for altid at lære alle de traditionelle ting som folk sætter sig for at lære, så har vi fundet frem til noget mere unikt. Her kommer du til at træne din koordination og ikke mindst koncentration. 

Har du lyst til at prøve noget nyt, så kan en lille investering i en luftpistol gøre underværker. Man kan idag få en luftpistol til under 1000 kroner, hvilket der er mange timers sjov i. Det er sjov for både børn og voksne.

Sammen med børn kan de også være med til at lære børn om respekt for våben og andre farlige ting. 

Lær et nyt sprog

Klassikeren er at gå i krig med at lære et nyt sprog – havde du måske planlagt et sommerferie til et spansktalende land i år, men udskudt den til næste år? Hvorfor så ikke bruge tiden i år på at få lært noget spansk du kan bruge næste år når du kommer afsted. 

Det kan også være du blot vil lære noget helt nyt og unikt, som f.eks. russisk eller måske kinesisk!

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *