Få succes med fiskeri fra båd

Har du lige anskaffet dig en båd? Vil du gerne have succes med dit fiskeri fra båd? Så er du kommet til den rette guide. Vi vil i denne miniguide komme med nogle tips og tricks til, hvordan du får bedst muligt succes med fiskeri fra båd.

I denne guide tager vi udgangspunkt i spinnefiskeri og altså ikke fiskeri med garn fra båd. Vi kan desværre ikke hjælpe dig med garnfiskeri, men flere af tipsene kan sikkert overføres til den form for fiskeri også. – Hvis du ikke ved hvad et ekkolod er, så læs guiden “Hvad er et ekkolod”.

Undersøg vandet inden du tager afsted

Et godt råd som både gælder når du fisker fra land, men også fra båd – det er at lave lidt hjemmearbejde. Vi lever i en tid, hvor alle har adgang til ret gode satellitbilleder, som man kan få ret meget information ud af. 

På Google Maps kan man i dag se bundforholdene de fleste steder, på deres satellitbilleder, hvilket kan være en stor hjælp til valg af lokation. 

Undersøg vejret inden du tager afsted

Noget andet vigtigt er at du undersøger vejret inden du tager afsted – både for din sikkerheds skyld, men også for fiskeriet. Vejret kan have meget at sige i forhold til, hvor fiskene befinder sig henne.

Derfor kan det være en god ide at kigge på temperaturen, vind, strøm og ikke mindst dønninger. Det er alt sammen faktorer, som du skal have med i hovedet når du vurderet hvorvidt, at det vil være en god ide at tage på vandet den dag. 

Meld dig ind i en forening 

Det kan være en god ide at melde sig ind i en sportsfisker forening – her er der rig mulighed for at modtage erfaringer fra andre, samt at dele dine egne. På den måde bliver fiskeriet bedre for alle mennesker.

Udover fiskeriet så vil du også opleve at du kommer til at få en masse nye kammerater.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *