Min dagligdag som selvstændig handyman

Mange har spurgt ind til, hvordan min dagligdag som selvstændig handyman er. Det vil jeg i dette indlæg prøve at gøre jer lidt klogere på, men bliv nu ikke for overrasket – for så meget anderledes er den ikke. 

Jeg starter min dag ud forholdsvis tidlig for, at nå så meget som mulig inden det bliver alt for sent. På den måde kan jeg stadig nyde noget af eftermiddagen uden at arbejde. Så typisk starter jeg min dag ud ved 5 tiden, hvor jeg står op. 


Jeg bruger ikke lang tid om dagen på at gøre mig klar, men finder alligevel lige tid til at læse de seneste nyheder mens min kaffe løber igennem. 

De første kunder

Jeg tilrettelægger typisk min dag med, at starte hos de kunder hvor jeg kan starte udendørs med arbejde der ikke larmer. På den måde forstyrre jeg ikke nogen, og jeg får lavet noget fra morgenstunden af. 

Når vi når klokken 7-8 stykker begynder jeg at tage rundt til de kunder, hvor det enten kræver at de er vågne eller at det vil støje at udføre arbejdet lidt mere hos dem. 

For at få mest muligt ud af min dag sørger jeg for, at have planlagt det meste af dagen hjemmefra. Det gør jeg løbende når jeg får orderne samt aftenen inden der foretager jeg de sidste tilrettelæggelse, så dagen kommer til at fungere så gnidningsfri som overhoved mulig. 

Min frokost pause holder jeg typisk i min arbejdsbil eller i det fri på en bænk eller lign – det er lidt forskelligt, hvornår på dagen jeg holder den. Men det er typisk mellem klokken 12 og 14. 

Jeg har den skønneste kone der selvfølgelig har lavet mig en lækker og sund madpakke, som jeg bare skal tage med mig om morgen. Mens jeg sidder og spiser den, så læser jeg typisk døgnrapporten fra det seneste døgn i lokalområdet for, at se hvad der er sket. 

Efter frokost tager jeg rundt til de sidste par kunder og fikser de forskellige småting. Jeg bestræber mig for at kører hjem igen ved 15 tiden for også, at få lidt ud af eftermiddagen.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *