Sådan fandt konen og jeg sammen

Så blev det tid til en lille historie om mig personligt – jeg sætter stor pris på at mine kunder får et godt indtryk af mig. Det betyder også, at jeg sætter stor pris på at de hurtigt kan lære mig og min kone at kende.

Det skyldes at min kone også er en del af min virksomhed, og hun også udføre opgaver inden for hendes felt. Hun er nemlig uddannet maler, hvilket gør det oplagt for hende også at tage lidt opgaver i ny og næ. 

Baggrundshistorie

Vi har egentligt kendt til hinanden i utrolig mange år, da vi har gået på samme tekniske skole da vi var yngre. Vi snakkede sammen et par gange dengang, men intet specielt og efter vi begge var færdige på skolen har vi faktisk ikke set noget til hinanden. 

Tilfældighederne ville at vi begge endte med at blive skilt omkring nogenlunde samme tid, og efter en periode, hvor vi begge ikke var på markedet – så måtte vi jo på det igen.

Jeg havde kigget lidt rundt på nogle forskellige dating sites, og lige prøvet at finde ud af, hvordan man greb tingene an nu til dags. Det var trods alt nogle år siden at jeg havde været på markedet sidst. 

Kærlighed ved første blik

Efter at have kigget lidt rundt på nogle forskellige sider fandt jeg frem til Dating.dk og Sexhunt.dk, som virkede til at være nogle af de største sites. – Jeg valgte at oprette mig på begge sider, men brugte mest tid på Sexhunt.dk. Da det ikke nødvendigvis var en kæreste, men måske også bare en intim partner jeg søgte.

Jeg brugte et par aftener på at sidde og kigge lidt rundt på siden, og se om der var nogle der faldt i min interesse. Efter en lille uges tid faldt jeg over en dame, som så utrolig smuk ud. Jeg kiggede længe på hendes profil og kunne ikke komme frem til, hvor at jeg havde set hende før. 

Efter yderligere et par dage dukkede der en besked op i min indbakke – det var lige præcis den her dame – der også havde set mig før. Vi begyndte lige så stille at skrive frem og tilbage, og fandt hurtigt ud af at vi havde gået på teknisk skole. 

Efter en uges tid med skriverier frem og tilbage besluttede vi os for at mødes til en kop kaffe, og vi har nærmest være sammen lige siden.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *